ISO 27001
Çözümlerimiz
Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi çözümlerimiz hakkında bilgi alın.
ISO 27001 danışmanlık hizmetlerimiz, kuruluşların sağlam ve etkili bir Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi (ISMS) planlamasına, oluşturmasına, yükseltmesine ve sertifikalandırmasına yardımcı olur. Uzman ekibimiz, zamanında ve bütçeyle ISO / IEC 27001 sertifikası almanızı sağlamak için kapsamlı deneyim ve derin bilgi güvenliği süreç kontrol uzmanlığı sunmaktadır.
ISO 27001 Güvenlik danışmanlığı hizmetleri, iyi tanımlanmış gelişmiş bir ISO 27001 faz yaklaşım hizmeti aracılığıyla, bir organizasyonun ISMS uygulamasını ve ISO 27001 hazır programını içerir.
Kuruluşunuzun büyüklüğüne bağlı olarak ISO 27001 sertifikasyonuna hazır olmak, pratik siber güvenlik bilgi birikimi ve kanıtlanmış yönetim sistemi danışmanlık uzmanlığımızdan oluşan benzersiz karışımımızdan yararlanarak ekibimiz ISO 27001 uyumlu bir ISMS uygulamak için sizinle birlikte çalışacaktır.
ISO 27001 Sertifikasyonu, tedarikçiler ve satıcılar da dahil olmak üzere insanları, süreçleri ve teknolojiyi kapsayan tüm bilgi varlıklarının güvenli olmasını sağlamak için 114 güvenlik kontrolünden oluşan 14 bilgi güvenliği etki alanı gerektirir. Bir ISO 27001 danışmanı sertifikası almanın hızlı ve etkili yolunu sunar.
ISO Risk Sınıflandırması: Kuruluşlar, hassas bilgilere ve onu kullanan sistemlere en üst düzeyde güvenlik sağlanmasını sağlamak için bilgi ve bilgi sistemlerini risk sırasına göre sınıflandırmalıdır.
ISO Sistem Güvenlik Planı: ISO 27001, ajansların düzenli olarak muhafaza edilen ve güncel tutulan bir güvenlik planı oluşturmasını gerektirir. Plan, kuruluş içinde uygulanan güvenlik kontrolleri, güvenlik politikaları ve daha fazla kontrolün getirilmesi için bir zaman çizelgesi gibi konuları kapsamalıdır.
ISO Güvenlik Denetimleri: ISO 27001, ISO 27001 uyumluluğu için kapsamlı bir güvenlik denetimleri kataloğunun ana hatlarını verir. ISO 27001, her bir kontrolü uygulamak için bir ajans gerektirmez; bunun yerine, organizasyonları ve sistemleriyle ilgili kontrolleri uygulaması istenir. Uygun kontroller seçildikten ve güvenlik gereklilikleri yerine getirildikten sonra, kuruluşların seçilen kontrolleri sistem güvenlik planlarında belgelemeleri gerekir.
ISO Risk Değerlendirmeleri: Risk değerlendirmeleri, ISO 27001’in bilgi güvenliği gereksinimlerinin önemli bir unsurudur. ISO 27001, ajansların risk değerlendirmelerini nasıl yapması gerektiği konusunda bazı rehberlik sunmaktadır. ISO 27001 yönergelerine göre, kurumsal düzeyde, iş süreci düzeyinde ve bilgi sistemi düzeyinde güvenlik risklerini tanımlamak için risk değerlendirmeleri üç aşamalı olmalıdır.
Sertifikasyon ve Akreditasyon: ISO 27001, program görevlilerinin ve ajans başkanlarının risklerin minimum seviyede tutulmasını sağlamak için yıllık güvenlik incelemeleri yapmasını gerektirir. Ajanslar, başlatma ve planlama, sertifikasyon, akreditasyon ve sürekli izleme içeren dört aşamalı bir süreçle ISO 27001 Sertifikasyon ve Akreditasyonuna (C&A) ulaşabilirler.